Vadelma-sitruunajuustokakku (L, K). Valmistamme myös gluteenittomana.

Varastossa

1,00 €

Ainesosat: pohja: VEHNÄjauho, kasvimargariini ((palmu-ja rapsiöljy, suola, emulgointiaine (E471), happamuudensäätöaine (E270),aromi,väri 160a)),sokeri, KAURAjuoma ((vesi, KAURAhiutale (7,5%), rypsiöljy, stabilointiaine (E401,E440), suola, kalsiumfosfaatti, vitamiinit (D2,B2,B12), foolihappo)), leivinjauhe, suola.
Vadelmamousse: KERMA, vadelma (16%), tuorejuusto ((pastöroitu MAITO ja KERMA, suola, hapate, sakeuttamisaineet (pektiini,guarkumi), säilöntäaine (kaliumsorbaatti)), hyydykejauhe ((sokeri,dekstroosi, glukoosisiirappi, aromi, muunneltu tärkkelys, gelatiini, perunatärkkelys)),sokeri, vaniljasokeri, liivate.
Sitruunamousse: KERMA, tuorejuusto ((pastöroitu MAITO ja KERMA,
suola, hapate, sakeuttamisaineet (pektiini,guarkumi),säilöntäaine (kaliumsorbaatti)), sitruunamehu,sokeri,vaniljasokeri, liivate, sitruunan luontainen aromi. 


Säilytys +4 -+ 6.