Yrityksen tarina – Sorttiina

Mitä saakaan aikaa suurella sydämellä, viisaudella ja kätevillä käsillä?

 

Jouluna 1964, ollessani vain 2,5-vuotias, sain isoisältäni hänen itse tekemänsä pienen punavalkoisen keittiön. Jo näistä ajoista juontaa kiinnostukseni leipomiseen. Koen, että olin etuoikeutettu, kun sain aivan pienestä pitäen olla mukana niin äitini kuin isoäitinikin kanssa oppimassa leipomisen jalon taidon. Vuosien varrella kiinnostukseni vain lisääntyi ja leivonnaisten tuotekehittely ja eri tekniikat veivät mennessään.

 

Elämän polut ovat kuitenkin niin moninaiset. Pitkä matka täytyi kulkea näistä lapsuuden enteistä ja kuinka olisinkaan voinut tietää, mihin pienestä keittiöstäni polku johtaa.

Haaveista totta

Vuonna 2012 koitti 50-vuotissyntymäpäiväni ja päätin, että nyt jos koskaan on vihdoin aika perustaa oma leipomo. Tunne oli niin vahva, että en voinut olla kääntämättä tätä välilehteä elämässäni.

 

Leipomoni aloitti toimintansa keittiöstämme, kotimme sydämestä, vuonna 2013. Halusin aina ja haluan jatkossakin, että kaikki leipomossani on konstailematonta, kotitekoisen makuista ja oloista – aina leipomoni nimeä myöten. Niin syntyi Sorttiina!

 

Kohdallani sanonta ”lapsi leikkii tulevaisuutensa” kävi sittenkin toteen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!